Måste ha
grejer från
SmartCat Barn!

Det är gulligt och av högsta kvalitet!

 

Till de allra minsta

SmartCat's utbud av gosedjur och snuttefiltar till de allra minsta är av absolut högsta kvalitet och tröstfaktor som ger trygghet och kärlek när den behövs som allra mest. Små söta kärleksfulla figurer hänger med på snuttefilten som fäster ett leende på bebisen och något att hålla i, och kanske smaka lite på? Det finns snuttefiltar i alla möjliga färger, med kaniner, apor, nallebjörnar, och andra sago figurer. Tvättas i 40° och kan användas om och om igen. En del av utbudet av snuttefiltar kommer i praktiska presentkartonger och vi kan även ombesörja inslagning som en present om så önskas!

 

Vi har mer!

Vi är verkligen stolta över SmartCat's baby och barn sortiment, det har högsta gullighets faktor och är av högsta kvalitet. En av våra bästsäljare, vagnhägen från Jellycat som uppskattas av både stora och små, och hjälper till att hitta lugnet i vagnen när det behövs. I barnrummet kanske en speldosa och sängmobil skulle passa, som skapar focus inför den söta nattsömnen när den spelar?

Mysig kudde att sitta i och höra på saga eller bara chilla, i väntan på nästa mysfika!?

 

Barnrummet

Att inreda ett barnrum är speciellt, särkilt första gången. På smart-cat.net hittar ni det mesta för att inreda rummet i stort och smått. Vad sägs om lekmattor, klädkrokar, affischer, tapeter, kuddar, sängkläder mm. mm. som sätter fart på inspirationen!